donderdag 19 mei 2016

Studentenkamer inrichten

Als student geef je onder andere ook geld uit aan inrichting. De meeste studenten hebben een kamer, een enkeling met genoeg geld hebben een appartement. Deze moet uiteraard ingericht worden. Je wilt hier leuke spullen in hebben om zo een echt huiselijk gevoel te krijgen. Meubels zijn van nature duur, maar als je het slim aanpakt, kun je je studentenkamer inrichten voor een lage prijs en ben je helemaal niet zo veel geld kwijt voor je meubel!

Gratis af te halen

staat bij mij thuis. Het weggooien van een complete bankenset is veel gedoe en kan ook nog een geld kosten bij de vuilstort. Maar vooral het eerste punt, veel gedoe, is waar mensen tegen op zien als zij een nieuwe bank of andere meubels in huis willen nemen. Hierdoor zijn er veel advertenties te vinden waar mensen hun oude banken en stoelen en dergelijke gratis weg geven met als voorwaarde dat jij de spullen zelf komt ophalen en tilt naar je auto of aanhangwagen. Deze advertenties zijn te vinden op websites als marktplaats.nl of speurders.nl.

De kosten van een aanhanger zijn zeer laag, voor 30 euro kun je er al een huren en dus kost het maar 30 euro om een bank in huis te krijgen. Uiteraard is het nog goedkoper als je een goede vriend of kennis hebt die er een heeft staan.

Niet gratis - de Studentengeld manier -

Ook zijn er uiteraard opties die ondanks dat ze niet gratis zijn, wel zeer goedkoop zijn en je veel geld kunnen besparen, iets wat elke student wilt. Bij de kringloop worden veel spullen weggebracht door mensen die er zelf geen plek meer voor hebben of gewoonweg niet meer gebruiken. Deze spullen zoals, lampen, schilderijen, kasten en noem maar op zijn op te halen voor een prikkie. Deze spullen passen vaak gewoon in een auto en zo kun je voor een lage prijs je studentenkamer inrichten met leuke attributen.


Ik hoop dat je hier wat aan hebt en dat je je gauw thuis voelt in je studentenkamer, because there is no place like home.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten