donderdag 19 mei 2016

Studenten apps

Als student behoor je tot de nieuwe generatie. En die staat erom bekend dat ze volledig gedigitaliseerd is. Maak hier dus gebruik van! Er zijn veel apps waar een student voordeel uit kan halen. Hier zijn een paar studenten apps onder elkaar opgenoemd.

9292 app

De 9292 app laat jouw zien hoe jij het beste van A naar B kunt komen met het openbaar vervoer. Je kunt vooruit plannen en zelfs kiezen of je enkel met de bus of juist alleen met de trein wilt rijzen. Ook wijzigingen en vertraging worden hierbij weergegeven. Ideaal voor alle studenten die ook een Studenten-OV chipkaart in hun bezit hebben.

Tinder

kijk, allemaal leuke apps voor op je slimme telefoon!Ben je alleen op je kamer? Geen vrouw of man om je gezelschap te houden? Wees gerust, Tinder is daar en ideaal voor de student. Het laat zien wie er bij jou in de buurt is en hoe ze er uit zien. Het mooie van de app is dat als jij een keer bij je kameraad in Groningen gaat stappen je ook daar de app in kunt zetten door de app jou te laten zien wat voor moois er in Grun woont.

Internetbankieren

Wil je weten of dat ene pilsje er nog vanaf kan of hoeveel geld je nog kan uitgeven aan boodschappen. Met een klik op je internetbankieren app weet je het. Elke bank heeft zijn eigen app dus gauw downloaden!

Thuisbezorgd

Als student ben je niet altijd even goed voorbereid (of te lui om te koken) en soms wil het nog wel eens voorkomen dat je daardoor geen boodschappen hebt gehaald. Of je komt thuis met je vriendinnen en jullie hebben ontzettend veel zin in shoarma, geen probleem, hierrr klikken en binnen een kwartier hebben jullie je shoarma binnen.

Schoolapp

Veel scholen hebben hun eigen app waar je dingen zoals rooster kunt vinden, maar ook de laatste nieuwtjes. Download dus de app van je school/uni!

Blackboard app

Als laatst maar zeker not least, de blackboard app. Vrijwel iedere hogeschool en universiteit maakt gebruik van dit platform en het heeft ook nog eens een app. Hierdoor kun jij gauw zien of dat ene cijfer als is ingevoerd onder het kopje voortgang.

Met deze studenten apps ben jij helemaal up-to-date!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten